Allround

All Round DJ

Even voorstellen:


Ik ben Wolfgang Maris en afkomstig van Hasselt.

De muziekmicrobe heb ik van mijn vader geërfd. Sinds mijn 12de levensjaar (1992) ging ik wekelijks mee met mijn vader om huwelijken, verjaardagen, bedrijfsfeesten en dergelijke te spelen als mede-DJ. Hierdoor heb ik een hele brede muzikale kennis meegekregen en geleerd welke nummers er bij welke dansstijlen horen.


De technische kant van het beatmixen heb ik geleerd door veel te oefenen in het plaatselijk jeugdhuis. Omdat er in de jaren 90 van MP3's nog geen sprake was, heb ik met "old school" vinyl en cd's leren beatmixen. Met een stel JB Systems Disco 2000 platendraaiers was dit toch wel een hele onderneming.


Vanaf 1998 heb ik op zelfstandige basis talloze feesten gedraaid, waaronder bruiloften, pensioenfeesten, verjaardagsfeesten en noem maar op.


Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een DJ die aanvoelt wat uw genodigden graag horen, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Uw muziek wordt door mijn jarenlange ervaring op een professionele manier verzorgd met eigen geluids- en verlichtingsapparatuur.

Voor elk type evenement zoeken wij samen afhankelijk van uw budget en noden de beste oplossing.

Playlisten zijn uiteraard welkom!


Vooraleer het evenement doorgaat bespreek ik nog met u hoe de avond zal verlopen en kunnen we dan ook de genre van muziek overlopen.

Occasionele (goedkopere) Dj's werken zo goed als nooit met contracten met mogelijke nare gevolgen, waaronder het zelfs niet komen opdagen van de DJ! Ik bied u de nodige garanties die u verwacht maar die u lang niet overal krijgt!

Prijs voor All-Round DJ

Club / fuif DJ

Sinds 1996 heb ik mij toegelegd op het technische gedeelte van het DJ'ing. In die tijd was er nog maar enkel sprake van cd's en vinyl. Met veel oefenen heb ik het beatmixen met alles erop en eraan onder de knie gekregen. Ik heb heb op verscheidende fuiven gespeeld, alsook in een aantal danscafé's.


Organiseerd u een fuif of heeft u een zaak waar er op een avond verschillende DJ's aan het werk zijn? Ook voor deze gelegenheden bent u bij mij aan het juiste adres!

Top 40, R&B, EDM, Deephouse, techno, Nudisco en funk zijn mijn stijlen die ik draai.

U kan mijn mixen vinden op Mixcloud waarop op regelmatige basis de nieuwste mixen geüpload worden.

Ik werk in zulke gevallen ook veel samen met Doltan. Zijn stijlen zijn voornamelijk Deephouse, Techno, Minimal.


Stuur mij een bericht en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen om de ambiance op uw fuif of zaak tot een hoogtepunt te leiden waardoor de gasten nog lang over zullen napraten.

Prijs voor een Club/fuif DJ

Living room DJ


U wilt graag eens een klein feestje houden omdat er een verjaardag is, of er gaat iemand op pensioen, of zomaar omdat het kan?

U wilt graag wat dansbare muziek zonder het geknoei met Spotify/Youtube playlisten en het bij elkaar zoeken van materiaal om toch maar een zaaltje of tuin met voldoende volume te kunnen voorzien?

WM kan u ook hierbij helpen!


Het ideale concept om uw feesten tot 50 personen in te vullen met dansbare muziek.


Feest gaat door in uw tuin, grote woonkamer, of in een kleine feestzaal.

Er wordt een basis geluidsset voorzien.

4u effectief draaien.

Prijs voor Living room DJ